Rijtraining en rijlessen in een electrische Seat Mii

Electrisch rijden is een deel van de toekomst, maar die toekomst is nu. Wil jij rijles in een electrische auto dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je leert op een veilige manier deel te nemen aan het verkeer en je leert om te gaan met een electrische auto. Onze Mii is uiteraard voorzien van een automatische versnellingsbak waardoor jij je kunt concentreren op het verkeer en de verkeersdeelname.

Wil je electrisch rijden en toch een rijbewijs zonder automaat code 78, dan kun je ook beginnen in de Mii en je rijopleiding afronden in onze Arona.

En natuurlijk heeft de Mii een aantal systemen die jou helpen bij het rijden. Denk aan o.a. lane-assist en parkeersensoren. Jij weet na de lessen bij Hein hoe je daar mee om moet gaan en hoe je er je voordeel mee kunt doen.

Voor bedrijven hebben we speciale rijtrainingen-op-maat waarmee uw medewerkers in een dag(deel) op een juiste wijze leren omgaan met hun electrische (lease)auto. We beginnen in ons lesvoertuig en eindigen in uw bedrijfsauto. Daarmee zijn uw medewerkers klaar voor het rijden volgens de huidige normen en richtlijnen.